Håfreströms IFHåfreströms IF

3 augusti 2021 (Fotboll)

Match mot IF Viken lag 2

Lördag 7 augusti kl. 14.00 tar Håfreströms IF emot IF Viken lag 2 på Håvåsens IP. Välkomna!

21 november 2020 (Fotboll)

Ronny Fredriksson klar som ny huvudtränare för Håfreströms IF

Ronny, som kommer från Brålanda IF senast, har en lång meritlista som tränare för lag på alla nivåer. Vi är väldigt glada att han har valt HIF säsongen 2021, då föreningen även firar 100 år. Välkommen!
Samtidigt kan vi passa på att tacka av vår tidigare tränare, Argjend Mollapolci, som har valt att spela för Åsebro IF nästa säsong. Argjend har gjort ett enormt jobb som tränare och spelare de fyra år han har varit på Håvåsen! Tack för allt, och du är alltid välkommen tillbaka.
Ronny Fredriksson
3 oktober 2020 (Fotboll)

Förlust mot Viken

Håfreströms IF förlorade säsongens sista match hemma mot IF Viken med 2-7. Målskyttar för HIF: Jacob Johansson och Viktor Öhrling. För HIF väntar nu nedflyttning och spel i division 5 nästa säsong.

24 september 2020 (Fotboll)

Oavgjort mot Munkedal

Håfreströms IF spelade oavgjort 2-2 hemma mot Munkedals IF. Målskyttar för HIF: Argjend Mollapolci och Viktor Öhrling.

20 september 2020 (Fotboll)

Oavgjort mot Mellerud

I dagens hemmamatch mellan Håfreströms IF och Melleruds IF blev det 1-1. Målskytt för HIF: Milton Olsson.

Håfreströms IF, telefon: 070-219 79 15, e-post: hafrestromsif@telia.com

Denna webbplats driftas av Viconia IT