Håfreströms IFHåfreströms IF

27 maj 2024 (Fotboll)

Hemmamatch mot Fengersfors

Fredag 31 maj kl. 19:00 spelar herrarna match i division 5 där Fengersfors IK står för motståndet.
Vi välkomnar Fengersfors, domare och publik till Håvåsen.
11 maj 2024 (Fotboll)

Seger mot Tösse

Håfreströms IF vann hemma mot Tösse IF med 5-2. Målskyttar för HIF: Blerim Avdijaj 2, Hamed Hosseini, Florijan Fejzulovic och Meron Berhe Ghile.

4 maj 2024 (Fotboll)

Seger mot Bäckefors

Håfreströms IF vann borta mot Bäckefors IF med 1-2. Målskyttar för HIF: Ervin Fejzulovic och Meron Berhe Ghile.

27 november 2023 (Fotboll)

Argjend Mollapolci ny tränare

Vi kan med stor glädje berätta att Håfreströms IF har gjort klart med en ny huvudtränare för säsongen 2024.
Argjend har valt att komma tillbaka till Håvåsen efter några år som spelare i Åsebro IF.
Senast Argjend var i Håfreströms IF lyckades han vinna division 5 samt nå en topplacering i division 4 2019.
Vi hälsar Argjend varmt välkommen!
Argjend Mollapolci
23 november 2023 (Fotboll)

Ronny lämnar HIF

Ronny

Ronny Fredriksson lämnar rollen som tränare efter tre år i Håfreströms IF. En ny tränare är på gång.

Håfreströms IF, telefon: 070-219 79 15, e-post: hafrestromsif@telia.com

Denna webbplats driftas av Viconia IT