2019-04-19 (Fotboll)

Förlust mot Herrestad

Det blev förlust i dagens match mot Herrestads AIF med 1-3 (1-1). HIFs mål gjordes av Florijan Fejzulovic.

2019-04-14 (Fotboll)

Oavgjort mot Bengtsfors

Det blev 1-1 (1-0) i dagens seriepremiär mot Bengtsfors IF på Långevi IP.
Målskytt: kapten Jacob Johansson.
Stark laginsats med tanke på att vi spelar med en man mindre i 30 minuter.
-Jag är mycket nöjd med dagens insats, framförallt andra halvlek, där vi spelar stora delar med en man kort. Vi visar karaktär och kämpaglöd sista 45, säger tränare Argjend Mollapolci.
Nästa match spelas hemma, på Långfredag, mot Herrestad.

2019-03-21 (Fotboll)

Viktor Mollapolci till HIF

Vi har härmed äran att presentera vårt senaste nyförvärv! Välkommen säger vi till Viktor Mollapolci som har valt att fortsätta sin karriär i Håfreströms IF. Viktor kommer senast från Ljungskile SK, och han har sex (!) raka säsonger med spel i division 1, i bland annat FC Trollhättan. Han kommer med en enorm rutin och en sällan skådad näsa för mål. I HIF återförenas han med sina bröder Argjend och Flamur.
- En fantastisk värvning som kommer att tillföra otroligt mycket till vår trupp, säger Glenn Öder.

2018-12-18 (Fotboll)

Transfernytt

Tränarna Argjend och Glenn, samt styrelsen har efter hårda förhandlingar nu äran att presentera fyra nya spelare som kommer att ansluta till truppen i januari.
Det är fyra välkända namn inom kommunen som vi är säkra på kommer att tillföra både kunskap och spetskompetens i laget.

Ahmed Bachalan, från Melleruds IF
Hamed Husseini, från Melleruds IF
Blerim Avdijaj, från Melleruds IF
Ali Makia, från Kroppefjälls IF

Från vänster: Ahmed, Ali, Blerim och Hamed.

Foto: Ahmed och Hamed, Tobias Coster. Ali: Marcus Ek.

2018-10-06 (Fotboll)

Serieseger!

Håfreströms IF vann hemmamatchen mot Tösse IF med 9-0. Därmed vann HIF division 5 och går upp i division 4. Målskyttar för HIF: Burim Avdijaj 3, Florijan Fejzulovic 2, Mubarak Altib Al Mubarak 2 och Flamur Mollapolci 2. Florijan vann även skytteligan med 18 mål.

Argjend Mollapolci