1 oktober 2019 (Fotboll)

Seger över Valla

Håfreströms IF vann bortamatchen över IFK Valla med 2-5. Målgörare för HIF: självmål, Burim Avdijaj, Viktor Mollapolci, Florijan Fejzulovic och Enis Fejzulovic. Det var säsongens sista match och innebär att HIF slutade femma i division 4.

28 september 2019 (Fotboll)

Seger över Högsäter

Håfreströms IF vann hemma över Högsäters GF med 4-3. Målskyttar för HIF: Ali Makiya, Eniz Fejzulovic, Jacob Johansson och Burim Avdijaj.

15 september 2019 (Fotboll)

Oavgjort mot Lysekil

Det blev 0-0 i dagens hemmamatch mot Lysekils AIK i division 4. HIF är femma i tabellen.

7 september 2019 (Fotboll)

Seger över Brålanda

Det blev vinst i dagens bortamatch mot Brålanda IF. Segersiffrorna skrevs till 2-3 efter två mål av Viktor Mollapolci och ett mål av Florijan Fejzulovic.

30 augusti 2019 (Fotboll)

Seger över Svane

Håfreströms IF vann hemma med 7-3 över Svane IF. Målskyttar: Viktor Mollapolci 3, Robin Svensson, Hamed Hosseini, Blerim Avdijaj och Burim Avdijaj.

Argjend Mollapolci